četvrtak, 8. prosinca 2016.

HUNGER GAMES (2012)

Svake godine glavni grad naroda - Panem prisiljava da se iz svakog od njegovih 12 okruga odabere jedan muški i jedan ženski predstavnik u dobi od 12 do 18 godina koji će sudjelovati u Igrama Gladi. Te godine to je bila Prim Everdeen umjesto koje se javila njena starija sestra Katniss Everdeen i Peeta. Iz svakog okruga izabrani su dvoje i oni se svi zajedno zatvaraju u arenu u kojoj ih čekaju razne opasnosti. Pobjednik može biti samo jedan...  Trailer od tog filma je OVDJE.

Jako mi se sviđa ovaj film zato što ima puno akcije i borbe a u isto vrijeme se sve mota oko osjećaja. Jako je dobro snimljen a glumci su se skroz uživjeli u svoje uloge.Vjerujem da je ovo malo grublji prikaz današnjeg života zato što se neki razbacuju time čega imaju previše, a neki nemaju ni one osnovne stvari za život. Ali tako je kako je... ljudi su se naučili prilagođavati i izboriti za sebe.

Ovaj film režirao je Gary Ross a ako želite saznati o Peeti (Josh Hutcherson) i Katniss (Jennifer Lawrence) kliknite na njihova imena.
                                         
                                                            


2 komentara:

  1. sviđa mi se film koji je tebi najbolji...

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam gledala film ali vjerujem da je dobar...mozda ga i pogledam. Sve u svemu svaka cast ;)

    OdgovoriIzbriši